Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δελτίο τύπου 03-02-2021

Ολοκληρώθηκε η διενέργεια ελέγχου ανίχνευσης αντιγόνου του ιού SARS-CoV-2, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Κινητή Μονάδα Υγείας Ηρακλείου του Ε.Ο.Δ.Υ στους εργαζομένους των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης που υπηρετούν στις εγκαταστάσεις του δασικού Φυτωρίου της Φοινικιάς. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 40 τεστ ταχείας ανίχνευσης, τα οποία έδωσαν αρνητικό αποτέλεσμα στο σύνολό τους. 
Η ελεγκτική διαδικασία πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Επόπτη Κινητών Ομάδων Υγείας (Κ.Ομ.Υ) Ειδικού Σκοπού Ηρακλείου του ΕΟΔΥ, πνευμονολόγου ιατρού κ. Παναγιώτη Μαματζάκη, ο οποίος ενημέρωσε τη Διοίκηση και τους υπαλλήλους για την κρίσιμη υπηρεσία που προσφέρει το κλιμάκιο στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.  
Η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη, η οποία ήταν παρούσα και πραγματοποίησε επίσης τον έλεγχο, ευχαριστεί ιδιαίτερα το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και τον επικεφαλής κ. Π. Μαματζάκη για την άμεση ανταπόκριση τους, την εξαιρετική οργάνωση της διαδικασίας ελέγχου και, την προσφορά των Κ.Ομ.Υ. στην ασφάλεια των κρατικών Υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση προσδιορισμού διαμόρφωσης του καθημερινού αριθμού διαγνώσεων του κορωνοϊού στην Κρήτη.

Εικόνα